Tanulj otthon!

Civil pénzügyi tanácsadás

A kurzus célja, hogy segítsük a civil szervezettel rendelkező csapatokat a szabályoknak megfelelő pénzügyi működésben tanácsadással, személyes konzultációval. Élj a lehetőséggel és kérdezd a felkért szakértőket, ha elakadtál egy üggyel, ha bizonytalan vagy, esetleg tisztázni szeretnél néhány bevett működési modellt a saját szervezetednél.

Miről lesz szó?

A kurzus tananyagának fókusza az éves beszámolási időszakon van, alapozó ismereteket ad a civil szervezetek pénzügyi működéséről, de természetesen más jellegű kérdéseket is feltehetsz a megfelelő helyen/személyesen.

Kérdéseidre dr. Orosz Ágnes, pénzügyi szaktanácsadó válaszol, 2020. június 30-ig.

Mi kell hozzá?

Tudnivalók

A kurzus elvégzését 16 év felett ajánljuk olyan cserkészeknek, cserkészvezetőknek, akik a csapatukhoz tartozó civil szervezet adminisztrációs, pénzügyi munkálataiban vesznek részt, és ezzel kapcsolatos kérdéseik, megoldandó problémáik vannak.

A konzultációs lehetőség apropóját az éves beszámolási időszak adta, de ettől eltérő pénzügyi ügyeknek, kérdéseknek megvitatására is szabad a pálya.

A kurzus két részből áll:

1. rész: Kérdezz-felelek

Személyes konzultáció előtt lehetőséged van egy űrlapon keresztül – akár saját szervezetedre vonatkozóan - speciális kérdéseket feltenni, melyekre Dr. Orosz Ágnes fog válaszolni neked. A kérdéseket 2020. június 20-ig teheted fel.

Segítségképp megosztunk veled néhány hasznos linket, anyagot, ami segít a problémák feltárásában és definiálásában.

2. rész: Személyes konzultáció

Dr. Orosz Ágnes, pénzügyi szaktanácsadóval előre egyeztetett időpontban, de legkésőbb június 30-ig tudsz közvetlenül beszélni. Akkor menj személyes konzultációra, ha korábban nem kaptál még választ a kérdésedre, vagy összetettebb az ügyed.

Az esemény az EFOP-1.12.1-17-2017-00009 – Lépj át a határaidon! projekt keretében valósul meg.

Jelentkezés

Ha érdekel ez a téma, töltsd ki a jelentkezési űrlapot, amit itt találsz: jelentkezés!

Amint beérkezik hozzánk jelentkezésed, a téma felelőse 1-2 napon belül megküldi neked e-mailen a folytatáshoz szükséges tudnivalókat.

Kérdésed van?

A foglalkozás vezetője: Szilágyi-Kovács Kata

Kérdés esetén keresd bátran!

Reméljük, találkozunk!

Jelentkezz itt, csak pár kattintás!