Tanulj otthon!

Elsősegélynyújtás alapjai

Ha szívesen segítesz bajbajutott embertársaidon ez a kurzus neked szól! Fontos, hogy ez a kurzus az eslősegélynyújtás ELMÉLETI anyagát segíti elsajátítani.

Miről lesz szó?

Ebben a tananyagban elsajátíthatod az elsősegélynyújtás elméleti alapjait. Megismerkedhetsz az elsősegélynyújtás alapfogalmaival, megtudhatod hogyan kell mentőt hívni. Mindemellett tudni fogod, hogy milyen vérzés és égés fajtákat különböztetünk meg, milyen fektetési módok segíthetnek a betegellátás során. Megismerheted az eszméletlen beteg ellátásának menetét, betekintést nyerhetsz az újraélesztés elméleti alapjaiba.

Mi kell hozzá?

Tudnivalók

A programot 12 éves kortól ajánljuk, összesen 3* 45-60 percet vesz igénybe.

Az eseményre bármikor jelentkezhetsz, a számodra ideális időpontban elvégezheted, egyéni tempóban, önállóan teljesítheted.

A tanananyag tartalmát Palotai Orsolya - mentőtiszt, Katona Csongor - mentőápoló, és az MCSSZ Egészségügyi szakág jóváhagyásával tesszük közzé. A kurzus a napjainkban elfogadott hatályos információkat tartalmazza.

Az esemény az EFOP-1.3.6-17-2017-00001 Imre herceg terv – közelebb egymáshoz c. projekt keretében készült.

Részt veszek!

Ha érdekel ez a téma, vegyél részt a képzésen, részleteket itt találod: Részt veszek!

Kérdésed van?

A foglalkozás készítője: Csáki-Biró Laura

A foglalkozást végezheted egyedül is, de érdemes szövetkezni az őrstagjaiddal, így közös lehet a kihívás, és meg tudjátok osztani egymással a felmerülő gondolatokat, kérdéseiteket.

Jelentkezés

Csak annyi dolgod van, hogy rányomsz a részt veszek gombra!

Reméljük, találkozunk!

Részt veszek!