Tanulj otthon!

Fotós távképzés

Ha érdekel a fotózás, de még nagyon kezdő vagy, akkor ezt a képzést neked találták ki. Az alapoktól vesszük végig 7 lépésben, megismerkedhetsz a telefonos, és fényképezőgépes fotózással, képszerkesztő programokkal és praktikus tippeket is megosztunk veletek. Egy jó kiindulási pont lehet számodra, ha még ismerkedsz a műfajjal.

Miről lesz szó?

A kurzus célja, hogy a résztvevők egy alap fotós tudást szerezzenek, amit kamatoztathatnak a csapat/közösségük rendezvényein, táborokban a számukra elérhető eszközök segítségével.

A képzés során 7 modulon megyünk végig, ismertetjük a fotózás alapjait, hogyan fényképezhetünk jól telefonnal vagy fényképezőgéppel, ezt követően hogyan válogassuk le az elkészített képeket, milyen nehézségekkel nézhetünk szembe és végül hogyan érdemes mindezt közzétenni.

A modulok nem szorosan kötődnek egymáshoz, de érdemes az elejétől végig haladni rajtuk és mindegyiket végigcsinálni.

Mi kell hozzá?

Tudnivalók

A programot 15 éves kortól ajánljuk.

A kurzus során néhány egyszerű feladatot kell majd elvégezned, hogy a gyakorlatban is kipróbáld mindazt, amit tanultál. Ha mindent leadtál, a képzés vezetőjétől kapsz majd egy rövid értékelést. A képzés elvégzéséről szóló okleveled a következő hétfőn kapod meg e-mailben.

Az esemény az EFOP-1.3.6-17-2017-00001 Imre herceg terv – közelebb egymáshoz c. projekt keretében valósul meg

Jelentkezés

Ha érdekel ez a téma, töltsd ki a jelentkezési űrlapot, amit itt találsz: jelentkezés!

Amint beérkezik hozzánk jelentkezésed, a téma felelőse 1-2 napon belül megküldi neked e-mailen a folytatáshoz szükséges tudnivalókat.

Kérdésed van?

A foglalkozás vezetője: Bodnár Patrícia

Kérdés esetén keresd bátran!

Reméljük, találkozunk!

Jelentkezz itt, csak pár kattintás!