Tanulj otthon!

Online Cserkésztöri

Érdekel a történelem? Az izgalmas történetek és a rendkívüli emberek? Ha igen, akkor ezt az Online Cserkésztöri foglalkozást neked találták ki! Bepillantást nyerhetsz a cserkészet kalandos történetébe és még egy izgalmas kvízt is kitölthetsz a végén, amivel értékes, egyedi ajándékokat nyerhetsz! Hívd a barátaidat is! :)

Miről lesz szó?

Cserkész szemüvegen keresztül mutatjuk be a világ legnagyobb ifjúsági mozgalmának hazai és nemzetközi történelmét. Célunk, hogy ezáltal könnyebben érthetővé tegyük a 20. századi történelem összefüggéseit.

Megismerheted a cserkészet kalandos történetét, a cserkészmozgalom történetén keresztül betekintést nyerhetsz a zivataros huszadik századba. A Száz év vagány-filmvetítést követően egy történelmi Kahoot vetélkedőn vehetsz részt.

Mi kell hozzá?

Tudnivalók

A programot 12 éves kortól ajánljuk, összesen 60-90 percet vesz igénybe.

A foglalkozás meghívóját minden második héten, szerdán küldjük el az előzetesen regisztrált jelentkezőknek, ezt követően indul az online kurzus.

Tervezd úgy, hogy egy héten belül egy órát gép előtt legyél!

Az esemény az EFOP-1.3.6-17-2017-00001 Imre herceg terv – közelebb egymáshoz c. projekt keretében valósul meg.

Jelentkezés

Ha érdekel ez a téma, töltsd ki a jelentkezési űrlapot, amit itt találsz: jelentkezés!

Amint beérkezik hozzánk jelentkezésed, a téma felelőse 1-2 napon belül megküldi neked e-mailen a folytatáshoz szükséges tudnivalókat.

Kérdésed van?

A foglalkozás vezetője: Márkus Richárd

Kérdés esetén keresd bátran!

Reméljük, találkozunk!

Jelentkezz itt, csak pár kattintás!