Tanulj otthon!

Online kommunikáció civil szervezeteknek

A képzés során megvizsgáljuk, hogy az online felületeken, - és ezen belül kiemelten a közösségi médiában - milyen lehetőségei vannak a civil szervezeteknek a hatékony kommunikációra. Szó lesz a kommunikációs terv készítéséről, de ingyenesen elérhető segéd programokat is bemutatunk.

Miről lesz szó?

A résztvevők elsajátítják az online kommunikációhoz kapcsolódó alapvető ismereteket és gyakorlati tudást szereznek a különböző közösségi felületek átgondolt, céltudatos használatához.

Az 5 modul lineárisan követi egymást és egymásra épül, ezért érdemes az egész kurzust végigcsinálni.

  1. Bevezetés
  2. Az online kommunikáció szerepe a civil szervezetek életében
  3. Az online kommunikációs terv
  4. Közösségi média felületek használata
  5. Eszköztár

Mi kell hozzá?

Tudnivalók

A kurzus elvégzését 14 év felett ajánljuk olyan cserkészeknek, cserkészvezetőknek, önkénteseknek, akik részt vesznek, csapatuk, civil szervezetük online kommunikációjában, vagy szívesen részt vennének csapatuk ilyen típusú feladataiban.

A foglalkozást minden második héten elindítjuk. a képzés során néhány egyszerű feladatot kell majd elvégezned, hogy a gyakorlatban is kipróbáld mindazt, amit tanultál. Ha mindent leadtál a képzés vezetőjétől kapsz majd egy rövid értékelést. A kurzus elvégzéséről a következő hét elején kapnak a résztvevők oklevelet.

Az esemény az EFOP-1.12.1-17-2017-00009 – Lépj át a határaidon! projekt keretében valósul meg.

Jelentkezés

Ha érdekel ez a téma, töltsd ki a jelentkezési űrlapot, amit itt találsz: jelentkezés!

Amint beérkezik hozzánk jelentkezésed, a téma felelőse 1-2 napon belül megküldi neked e-mailen a folytatáshoz szükséges tudnivalókat.

Kérdésed van?

A foglalkozás vezetője: Száler Tímea

Kérdés esetén keresd bátran!

Reméljük, találkozunk!

Jelentkezz itt, csak pár kattintás!